fbpx
Menu Sluiten

De vloer bepaalt voor een groot deel de sfeer van jouw woning. Jouw voorkeur van de gewenste look of materialen, de ruimte waarvoor de vloer bedoeld is, het onderhoud dat je eraan wil spenderen, het beschikbare budget is voor een groot stuk bepalend. Kiezen is dan ook niet altijd makkelijk aangezien vloerbekleding verkrijgbaar is in verschillende materialen, kleuren, vormen en stijlen. Wij staan u graag bij met professioneel advies en zorgen voor een vakkundige plaatsing.

Innovatis bvba woonkamer grijs schilderen

Laminaat / Kurk /Vinyl

Laminaat is het voordeligere broertje van parket. Wij helpen je met welk type laminaat je kan kiezen, en waarin het verschilt ten opzichte van parket. 

Kurk is een houten vloerbedekking dat warm is, comfortabel en zacht aanvoelt en het is daarenboven nog eens milieuvriendelijk en duurzaam.

Een vinyl vloer voelt warm aan en is onderhoudsvriendelijk. 

Innovatis bvba tapijt

Vast tapijt

Tapijt is verkrijgbaar in rollen, stroken en tegelvormen. Er zijn verschillende soorten tapijten, afhankelijk van de gebruikte productietechnieken of structuur van het tapijt verkrijgt u een ander resultaat. 

Wol oogt mooi, voelt warm en comfortabel aan en het heeft een hoge veerkracht. 

Synthetisch  Nylon en Polyester voelen relatief zacht aan, zien er goed uit en zijn de stevigste uit het rijtje met materialen. Dankzij een behandeling kan het antistatisch en vuilwerend gemaakt worden. 

Natuurlijke vezelmaterialen zijn ecologisch en trendy. Kokos, jute, zeegras zijn de natuurlijke vezels die deze trend leiden. 

  • email me
Innovatis bvba vloerprint

Vloer prints

Uw vloer inzetten als sfeerelement of communicatiemiddel? Wilt u uw bezoekers een bepaalde route laten volgen, of wilt u decoratieve elementen opvallend of juist subtiel terug laten komen op uw vloer?
Wij informeren u graag over de mogelijkheden die een vloerprint u kan bieden. Wij plaatsen uw vloerprint zodat deze aansluit op elke ondergrond.