Over INNOVATIS bv

Wij verzorgen jouw interieur met kwaliteitsvolle materialen en oog voor detail

Missie

Wij staan als familiebedrijf al generaties lang garant voor en kwaliteitsvolle uitvoering van al uw schilder- en decoratiewerken. Wij werken enkel met de beste producten en hebben oog voor detail zodat we de hoogste graad van afwerking kunnen leveren.


Wil je je woning, zaak of bedrijf herinrichten en/of opfrissen? Dan maken wij voor u graag een offerte op maat. Wij houden rekening met uw wensen en behoeften en zijn steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Bovendien besteden wij evenveel zorg en aandacht aan kleine als aan grotere projecten. Heeft u besloten om met ons een samenwerking aan te gaan dan kiezen wij samen de gepaste kleuren en materialen.


Ook voor bedrijven leveren wij oplossingen op maat voor schilder- en decoratiewerken zowel binnen als buiten!

The art of interior

Met meer dan 20 jaar ervaring, zijn wij een vaste waarde in de totaalinrichting van uw interieur. Wij zorgen voor een mooi samenspel van kleuren en materialen zodat u de gewenste uitstraling bereikt en uw interieur uw persoonlijke voorkeur weerspiegelt.

U kan bij ons schildersbedrijf te Heist-op-den-Berg terecht voor alle binnen- en buitenschilderwerken en decoratieve schildertechnieken. Behangen, vloerbekleding, raamdecoratie, digitale interieur prints, enz…


Bert Van den Eynde

Onze diensten

Schilderwerken


We Love Paint

Wij verzorgen de schilderwerken van uw muren en plafonds dit kan effen of met gespecialiseerde technieken zoals de kwast techniek, spons techniek, enz.... Wij geven ook kleuradvies na akkoord van uw offerte.


Behangwerken


Wallpaper design

U wilt behang laten plaatsen in uw woning, hotel of zaak? Op het vlak van uitstraling én onderhoud biedt behang vaak net iets meer. Behang kan uw woning of bedrijf een luxueuze en persoonlijke uitstraling geven. Voor al uw behang van eenvoudig tot luxueus.
Raamdecoratie

Window Design

Raamdecoratie zorgt voor extra sfeer en gezelligheid in je interieur. Allerlei raamdecoratie ideeën voor zowel een klassieke als een moderne inrichting vind je bij ons terug. Wij kunnen u ter plaatse helpen met uw keuze, ook qua materiaal en uitstraling van de door u gekozen stof. Wij bekijken samen met u de mogelijkheden aan de hand van stalen zodat u tot het gewenste resultaat komt.


Bekijk ook onze realisaties!

arrow_drop_up arrow_drop_down