fbpx

Innovatis bvba

Wil u meer over ons te weten komen? Dan bent u hier op de juiste plaats! Ontdek wie we zijn en waarvoor we staan…

Ons verhaal

Bedrijfsprofiel

Bert Van den Eynde besloot in 2011 een eenmanszaak te beginnen na meer dan 10 jaar ervaring in het schildersbedrijf van zijn vader. Deze zaak bestond tot 2018 onder de naam Bs-decoratie en schilderwerken. BS stond voor Bert en Sandy, zijn echtgenote die voor de creativiteit zorgt.

In 2018 besloten we om over te schakelen naar een vennootschap onder de naam Innovatis bvba om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

U kan bij ons schildersbedrijf te Heist-op-den-Berg terecht voor alle binnen- en buitenschilderwerken en decoratieve schildertechnieken. Behangen, vloerbekleding, raamdecoratie, digitale interieur prints, enz…

Bekijk ook onze diensten

Werkwijze

Wij maken graag een afspraak met u om in een persoonlijk contact uw wensen te bespreken en u bij te staan met professioneel advies. Tijdens het gesprek bespreken we de uitvoering, de planning en de calculatie voor een offerte. Na enkele dagen ontvangt u van ons een geheel vrijblijvende prijsofferte. Uiteraard kan u nog eventuele vragen stellen, opmerkingen maken, aanpassingen doen en zullen we desgewenst een aangepaste offerte toesturen.

Zodra u akkoord bent met de offerte maken we een afspraak rond de startdatum van de uit te voeren werken en enkele praktische richtlijnen.

Mond-tot-mond reclame is voor ons de belangrijkste vorm van reclame maken. De kwaliteit van Innovatis bvba verzorgt dit proces, naast de borden die u langs de weg ziet wanneer wij aan het werk zijn. Door een prettige samenwerking hopen we ook u tot een ambassadeur van onze werkwijze te maken.