Ontdek het geheim van perfecte schilderwerken

én de service die wij bieden

Aandacht voor details

Garantie op kwaliteit

Nette werkwijze

Waarom heb ik een vakman nodig voor mijn schilderwerken?

Door schilderwerken te laten uitvoeren door een echte vakman zoals Innovatis bv, een schildersbedrijf uit de regio Heist-op-den-Berg in de provincie Antwerpen, kan u op een eenvoudige manier een nieuwe frisse look geven aan uw interieur. U kan natuurlijk zelf aan de slag gaan met borstel en verf, maar wanneer u uw schilderwerken toevertrouwt aan een vakman zoals Innovatis bv, bespaart u tijd en op lange termijn ook geld. De werken worden namelijk vakkundig en met uiterste precisie uitgevoerd zodat u verzekerd bent van een langdurig proper resultaat.


Onze schilders kennen hun vak en werken met kennis van zaken, oog voor detail en uiterste precisie om aan uw wensen te voldoen. Ieder van hen is vakkundig opgeleid en heeft jaren ervaring. Uw schilderwerken worden snel en zorgvuldig uitgevoerd. Met een professionele schilder van Innovatis bv bent u dus zeker van een vlot, foutloos en prachtig resultaat. Bij ons is uw woning in goede handen. 


We werken met hoogwaardige verven als Boss, Sikkens, Trimetal, maar uiteraard ook met het merk van uw keuze...

Schilderwerken voor particulieren en bedrijven 

Zowel voor particulieren als voor bedrijven zijn wij de ideale partner voor het uitvoeren van alle schilderwerken. U kan rekenen op een professionele en kwalitatieve dienstverlening met oplossingen voor al uw grondig en strak schilderwerk, voor alle stijlen.

Naast binnenschilderwerken beheersen we ook een uitgebreid gamma aan decoratieve technieken. We hebben bijvoorbeeld technieken onder de knie met specifieke structuren zoals zandkorrels. Dit geeft extra gevoel en dimensie aan de ruimte. Daarnaast werken we ook vaak met kleurschakeringen.

Binnenshuis kunnen alle grote oppervlakten geschilderd worden, ongeacht de ondergrond. Wij kunnen u onder andere helpen met het schilderen van muren, het plafond, de trap, ramen, deuren en meubels. Ook het schilderen in een vochtige badkamer is voor ons geen probleem. Van elk resultaat zal u versteld staan.

Ontdek onze meest gekozen services

  

Binnenschilderwerk

Door het binnenschilderwerk te vernieuwen kun jij je woongenot verhogen. Schilderen van muren, het plafond, de trap, ramen, deuren en meubels

Buitenschilderwerk

Gevel, deur-en raamkozijnen, decoratieve technieken. Goed buitenschilderwerk is een onmisbare vereiste voor iedere gezonde woning. 

Decoratieve technieken

Unieke, decoratieve technieken die verder gaan dan het traditionele, zonder oog te verliezen voor het creëren en ontwikkelen van unieke, eigenzinnige interieurs. 

Laat schilderen door een vakman

  • Persoonlijk advies en begeleiding
  • GRATIS kleuradvies na akkoord offerte
  • Gebruik van hoog kwalitatieve materialen
  • Zéér goede vakkennis en materialenkennis
  • Uw interieur of exterieur krijgt een prachtige uitstraling
  • U ondervindt geen spatje hinder van de binnen- of buitenschilderwerken
  • U krijgt de garantie van een vlekkeloos, duurzaam resultaat
  • U staat rechtstreeks in contact met eigenaar Bert Van den Eynde


Wij de ideale partner voor het uitvoeren van alle schilderwerken. U kan rekenen op een professionele en kwalitatieve dienstverlening met oplossingen voor al uw grondig en strak schilderwerk, voor alle stijlen.. Je profiteert van meer dan 20 jaar ervaring van een top-expert in schilder-en decoratietechnieken.

Vraag nu direct uw GRATIS offerte!

arrow_drop_up arrow_drop_down