fbpx

We Love Paint

Wij verzorgen de schilderwerken van uw muren en plafonds dit kan effen of met gespecialiseerde technieken zoals de kwast techniek, spons techniek, enz....zie ook kleuradvies
Ook lakwerken of beitsen van ramen, deuren en poorten dit om uw mooie en kostbare materialen te beschermen zonder deze van een dekkende kleurlaag te hoeven voorzien.Uw gevels schilderen wij om hen op deze manier te beschermen tegen corrosie, weersinvloeden en andere agressieve vormen van aantasting van de ondergrond.Vernissen en afschilderen van trappen, vloeren, deuren en ramen, tuinhuis, keukens, kasten en meubelwerk behoort ook tot de mogelijkheden.

interior
design

Wat we voor u kunnen betekenen

Innovatis bvba woonkamer grijstinten schildertechniek

Decoratieve schildertechnieken

Wil je liever geen saaie effen muren? Decoratieve schildertechnieken kunnen je muren net dat tikkeltje meer geven. Durf je de stap niet meteen volledig te zetten? Dan kan je ook kiezen voor een accentmuur in één van de volgende technieken: Structuurverf, spontechniek, kwasttechniek, enz...

Innovatis bvba beitsen

Lakken en beitsen

Wij brengen een beschermende en vochtregulerende verflaag aan op uw hout om het duurzamer te maken. Hebben we het over lakken, dan spreken we over het aanbrengen van een verflaag die afsluit. Beits dringt dieper in het hout dan lak. Hierdoor is lak meer geschikt voor decoratieve effecten en is beits op de eerste plaats een beschermer.

Innovatis bvba modern kantoor muurprint

Logo's en afbeeldingen

Een zakelijke uitstraling op uw binnen- of buitenmuren? Wij bekijken samen met u de gewenste plaats, kleur en het formaat vervolgens schilderen wij in een duurzame verf het gewenste logo. Ook voor particulieren kunnen wij figuren op de muren schilderen zoals bijvoorbeeld in een kinderkamer. Laat uw fantasie de vrije loop... Bekijk ook onze printmogelijkheden!

Een schilder inhuren voor het schilderwerk is natuurlijk een investering. Maar het resultaat van een strak geschilderd huis maakt het wel de moeite waard. Bespaar zelf tijd en kies voor kwaliteit en veiligheid door een vakman in te huren.