fbpx
Innovatis bvba verticale lamellen 1

Window Design

Raamdecoratie zorgt voor extra sfeer en gezelligheid in je interieur. Allerlei raamdecoratie ideeën voor zowel een klassieke als een moderne inrichting vind je bij ons terug.  Wij kunnen u ter plaatse helpen met uw keuze, ook qua materiaal en uitstraling van de door u gekozen stof. Wij bekijken samen met u de mogelijkheden aan de hand van stalen zodat u tot het gewenste resultaat komt.

Window
design

Wat we voor u kunnen betekenen

Innovatis bvba keuken met vouwgordijnen

Elektrische gordijnen

Verhoog uw comfort met elektrische gordijnen. Elektrische gordijnen maken je leven een pak makkelijker. Met een afstandsbediening of wandschakelaar kan je heel makkelijk je gordijnen openen of sluiten. Wij zijn uw professionele vakman en passen uw systeem graag aan naar uw wensen! Aarzel niet om ons te contacteren!

Innovatis bvba glasfolie

Raamfolie

Heb je het niet zo voor gordijnen of andere opvallende raamdecoratie? Met raamfolie kies je voor een subtiel alternatief. Raamfolie is een hele dunne folie die op de binnenkant van het raam wordt aangebracht. Er bestaan verschillende soorten glasfolies zoals inkijkwerende decoratieve glasfolie en One-way-vision folie, je kan er slechts langs één kant kan doorkijken. Binnen het assortiment decoratieve raamfolie is de keuze ruim op vlak van patronen en kleuren. De mogelijkheden zijn haast oneindig! Kijk ook eens bij onze digitale interieur prints.

Innovatis bvba raamdecoratie

Maatwerk en plaatsing

De juiste raamdecoratie uitkiezen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn vele systemen op de markt, er is een ruime keuze aan materialen, kleuren en afwerkingen. Een correcte opmeting is bijzonder belangrijk. Wij geven u graag professioneel advies en verzorgen alles van opmeting tot plaatsing.

Er zijn verschillende soorten raamdecoratie en iedere vorm van raambekleding heeft voordelen en nadelen. Zo is er voor iedereen geschikte raamdecoratie te vinden, bijvoorbeeld rolgordijnen, lamellen, jaloezieën, duo rolgordijnen, plisségordijnen en vouwgordijnen.