fbpx
Menu Sluiten

U wilt behang laten plaatsen in uw woning, hotel of zaak? Op het vlak van uitstraling én onderhoud biedt behang vaak net iets meer. Behang kan uw woning of bedrijf een luxueuze en persoonlijke uitstraling geven. Voor al uw behang van eenvoudig tot luxueus. Ook renovatievlies en persoonlijk fotobehang! Wij hebben ook ons eigen printlab om gepersonaliseerd behang te maken. Kijk hiervoor op onze pagina digitale interieur prints.

Advies nodig over behangwerken?

Wij volgen de nieuwste trends op de voet en helpen u graag om uw keuze te maken uit de vele mogelijkheden: afwasbaar vinylbehang, fotobehang met eigen ontwerp, akoestisch behang of glasvlies (renovatievlies).

Innovatis bvba woonkamer planten behang

Decoratief behang

Decoratief behang is één van de meest gebruikte behangsoorten. Het is in veel variaties te koop zoals een speels of verassend motief en is verkrijgbaar in allerlei diktes, structuren en patronen. Het is ook heel geschikt voor gebruik op een accentmuur.

Innovatis bvba behang gereedschap

Glasvezel of renovatievlies

Glasvezelbehang was lange tijd hét behang als je slechte muren wou verdoezelen. Het is verkrijgbaar in tal van structuren en overschilderbaar in elke gewenste kleur. 

Als alternatief bestaat een renovatie behang op basis van vliesbehang. Het voordeel van renovlies is dat deze verkrijgbaar is in een egaal oppervlak.

Innovatis bvba fotobehang slaapkamer

Foto behang

Fotobehang is de ideale eyecatcher voor een origineel interieur. Het is verkrijgbaar in tal van prints, gaande van foto’s uit de natuur tot foto’s van steden, familie, speelgoed enzovoort. Je kan zelfgemaakte foto’s laten herwerken tot fotobehangpapier. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van al die mooie herinneringen zoals die exotische droomreis of een ander creatief idee. Je digitale foto’s worden op kwalitatief fotopapier geprint op basis van latex of vliesbehang en omdat het plaatsen niet zo eenvoudig is, doen wij dit voor u!