Urbane Bronze - Sherwin-Williams uitgeroepen tot kleur van het Jaar 2021
17 juni 2021 
1 min. leestijd

Urbane Bronze - Sherwin-Williams uitgeroepen tot kleur van het Jaar 2021

Groot nieuws! De Sherwin-Williams 2021-kleur van het jaar is Urbane Bronze SW 7048. We zijn erg enthousiast over het potentieel dat deze rijke, warme verfkleur heeft om het interieur of exterieur van uw huis te transformeren. We hopen dat u net zo enthousiast bent over deze kleur als wij. Hier zijn enkele ideeën over hoe u het in uw eigen huis kunt gebruiken.

Urbane Bronze gebruiken in het interieur van uw huis

Het kalmerende effect van Urbane Bronze is zichtbaar bij gebruik op muren in bijna elke kamer. De intense maar warme toon is een prachtige achtergrond voor lichtere houtsoorten, natuursteen en een glimp van gepolijste metalen in zilver- of messingtinten.

Ben je er nog niet helemaal klaar voor om een statement-kleur als deze voor een hele kamer te gebruiken? Probeer het op sierlijsten of deuren te introduceren voor een subtielere maar toch opvallende look.

"Urbane Bronze SW 7048 is een warme en verfijnde tint die helpt om een gevoel van rust te creëren in elke ruimte", zegt Sue Wadden, directeur kleurmarketing bij Sherwin-Williams. “Als nieuwe neutrale kleur kan Urbane Bronze worden gebruikt in buiten- of binnenruimtes, zowel als primaire kleur als accentkleur, en kan worden aangevuld met natuurlijke materialen – zoals houtafwerkingen, organische steenaccenten of geweven textiel – om een gevoel van heiligdom te creëren in elke ruimte in huis.”

Exterieurideeën voor Urbane Bronze

Urbane Bronze is een spannende accentkleur bij gebruik op een voordeur en/of gevelbekleding. Als aanvulling op kleuren zoals grijs of andere neutrale tinten, is het een opvallende tint die warm en uitnodigend is.

Urbane Bronze is dramatisch en elegant als de belangrijkste exterieur kleur. Gedurfd maar neutraal, het werkt op de meeste huisstijlen en zal zeker in elke buurt opvallen.

Begin met een nieuw idee

Bij Innovatis bv zijn we enthousiast over alle veranderingen die dit nieuwe jaar met zich mee kan brengen.  Als je het jaar fris wilt beginnen en een nieuwe kleur in je huis wilt verwelkomen, zoals Urbane Bronze, dan zijn we er voor u. Wij zijn uw plaatselijke schildersbedrijf in de buurt en we staan klaar om u te helpen dat eerste schilderproject van uw lijst te schrappen.

Ga vandaag nog aan de slag door een gratis offerte ter plaatse te krijgen. En u kunt ook samenwerken met een ervaren kleurconsulent om u te helpen een kleur te kiezen waar u echt van zult houden.

Over de schrijver
Reactie plaatsen