Schilderwerken Heist-op-den-Berg

Bent u opzoek naar een schilder in Heist-op-den-Berg, Booischot, Schriek, Itegem of Wiekevorst? Zoek dan niet verder! Bij Schildersbedrijf Innovatis bv bent u aan het juiste adres.


Innovatis bv staat voor meer dan 20 jaar vakbekwaam schilderwerk te Heist-op-den-Berg en omstreken. Reeds de vierde generatie schilders in een familiebedrijf. Hierdoor staat u in rechtstreeks contact met de eigenaar.

Bent u op zoek naar vakmanschap, betrouwbaarheid, kwaliteit en correcte tarieven? Dit zijn al meer dan 20 jaar de kernwoorden die schildersbedrijf Innovatis bv beschrijven.

Voor bedrijven en particulieren

U kunt zowel als particulier als zakelijke klant bij ons terecht, aangezien we ons richten op bedrijfspanden, kantoren, vastgoedprojecten, appartementen en woningen. We kunnen uw interieur een nieuwe look geven, zorgen voor de bescherming van kwetsbare plaatsen of ons richten op het buitenschilderwerk van uw pand of woning. De juiste verf zorgt er samen met onze zorgvuldige instelling en uitgebreide ervaring voor dat u in zee gaat met een deskundige en vakbekwame schilder.

Betrouwbare partner

Wilt u uw binnen- of buitenschilderwerk opnieuw aan laten brengen, of bent u op zoek naar advies over mogelijk onderhoud? Wij zijn u als betrouwbare partner graag van dienst, zowel met onderhouds- en steigerwerkzaamheden als het volledig opnieuw schilderen of verven van uw muren of plafonds. Of u nu woont in een appartement in Heist-op-den-Berg, of u een bedrijfspand heeft dat u een representatieve uitstraling wenst te geven, wij staan graag voor u klaar.

De klant is koning

Als erkend schildersbedrijf telt voor ons maar één ding: klanten tevreden stellen en houden. Innovatis bv hecht waarde aan een langdurige relatie op te bouwen die gebaseerd is op vertrouwen

Onze gemotiveerde schilders werken met de beste materialen om tot een optimaal resultaat te komen. 

Innovatis bv schildersbedrijf hecht grote waarde aan een regelmatige bijscholing en ziet deze als een onontbeerlijke voorwaarde om bij te blijven en volgens de laatste trends en producten van de verschillende schildertechnieken gemotiveerd te kunnen werken.

Onze vakmensen geven iedere dag kleur aan Heist-op-den-Berg en omstreken.

Bent u op zoek naar een erkend schildersbedrijf voor uw huis, bedrijfspand of ander gebouw? We nodigen u graag uit om onze diensten en referenties te bekijken.

arrow_drop_up arrow_drop_down