Ontdek het geheim van kwalitatieve raamdecoratie op maat

én de service die wij bieden

Aandacht voor details

Garantie op kwaliteit

Nette werkwijze

Waarom heb ik een vakman nodig voor mijn raamdecoratie?

Bent u op zoek naar multifunctionele raamdecoratie die past in uw interieur, aan het gekozen raam, in de gekozen ruimte? Dan is onze vakman dé oplossing voor u. U kan gewoon in uw woning, ter plaatse, samen met onze vakman op zoek gaan naar de meest ideale combinatie. U geeft een richting aan van uw interesses en de vakman komt met stalen ter plaatse. Zowel qua materiaalkeuze als kleurkeuze bent u dan volledig verzekerd van het gewenste resultaat. Alle keuzes zullen perfect aansluiten bij uw wensen en behoeften en u hoeft bovendien geen kopzorgen te hebben over de plaatsing. 

Wij meten alles keurig op en komen na fabricage de op maat gemaakte raamdecoratie voor u vakkundig plaatsen. Alles wordt netjes achter gelaten zodat u meteen kan gaan genieten van het mooie resultaat.

Raamdecoratie voor particulieren en bedrijven 

U wilt raamdecoratie op maat laten plaatsen in uw woning, hotel of zaak? Wanneer je kiest voor raambekleding van Innovatis bv, ben je gegarandeerd van hoge kwaliteit: we werken alleen met gecertificeerde leveranciers. Enkele voor beelden zijn o.a. Live-In, Trevira, Saum&Viebahn, Louverdrape, Toxa, enz...

Onze collecties jaloezieën en gordijnen zijn geïnspireerd op de nieuwste trends om uw interieur tot leven te brengen. Indien u dit wenst kunnen we ook een afspraak maken om in de toonzaal een kijkje nemen.

Om u helemaal thuis te voelen, zijn zowel de inrichting als het comfort van uw woning van cruciaal belang! Wist u bijvoorbeeld dat we uw raamdecoratie ook kunnen motoriseren. Met eenvoudige installatie, slimme persoonlijke instellingen en een soepele werking geniet je vaker en zorgeloos van jouw elektrische raamdecoratie

Ontdek onze meest gekozen services

  

Toxa

Een breed aanbod rolgordijnen, plissé, horizontale lamellen, duorolgordijnen, horizontaal hout 50mm, verticale lamellen en XXL rolgordijnen aan zeer competitieve prijzen. Ontdek de kwaliteiten van het product, de commerciële prijzen en geniet van een onberispelijk service met Toxa zonwering

Louverdrape

Louverdrape bestaat uit verticale en horizontale lamellen, gordijnen, paneelgordijnen, rolgordijnen en plisségordijnen. Duette® houdt de warmte met andere woorden gezellig binnen. Deze gordijnen zijn ook verkrijgbaar in een verduisterende uitvoering.

Gordijnen op maat

Overgordijnen, glasgordijnen of vouwgordijnen verfraaien de aankleding van elke woonruimte en hebben ook een functionele waarde,  zo dempen ze het geluid, verduisteren en houden blikken buiten.


Laat je raamdecoratie plaatsen door een vakman

  • Persoonlijk advies en begeleiding
  • GRATIS kleuradvies na akkoord offerte
  • Gebruik van hoog kwalitatieve materialen
  • Zéér goede vakkennis en materialenkennis
  • Uw interieur of exterieur krijgt een prachtige uitstraling
  • U ondervindt geen spatje hinder van de werken
  • U krijgt de garantie van een vlekkeloos, duurzaam resultaat
  • U staat rechtstreeks in contact met eigenaar Bert Van den Eynde


Wij de ideale partner voor het uitvoeren van alle raamdecoratie op maat. U kan rekenen op een professionele en kwalitatieve dienstverlening met oplossingen voor alle raambekleding, voor alle stijlen.. Je profiteert van meer dan 20 jaar ervaring van een top-expert in schilder-en decoratietechnieken.

Vraag nu direct uw GRATIS offerte!

arrow_drop_up arrow_drop_down