Flexa Binti Home Kleurencollectie
20 juli 2021 
2 min. leestijd

Flexa Binti Home Kleurencollectie

Met de Flexa Binti Home Kleurencollectie ben je klaar voor kleur!

De Flexa Binti Home Kleurencollectie bestaat uit tien kleuren die geïnspireerd zijn op de verschillende lagen uit de natuur met een oosters tintje. In deze collectie vind je een harmonie van pure aardetinten, fijne basiskleuren en warme accenten. Het kleurenpalet is eigen, authentiek en puur. Daardoor matchen de kleuren onderling perfect met elkaar en kunnen de Binti Home kleuren in vrijwel alle interieurs worden toegepast. 

Trendkleuren voor ieder interieur

Deze prachtige natuurtinten kun je in je hele huis gebruiken. Weg met het wit maar een mooie basiskleur op de wand met Binti Oasis of Binti Desert. Maar ook de verschillende aardetinten zijn geïnspireerd op de pure ambachten die in Egypte gedaan worden, de Sahara, de kleuren uit de natuur, de eeuwenoude historie. Ze zijn stijlvol, warm, elegant en geven iedere ruimte zoveel sfeer.

Door met vormen te spelen, maak je je interieur eigen en speels. Je hoeft niet je hele interieur opnieuw aan te pakken. Een muur in een nieuw kleurtje steken zorgt meteen voor een nieuwe en frisse look. Heb je al andere kleuren in je woning? De Binti Home Kleurencollectie kun je eveneens goed combineren met andere kleuren. 

Voor welke Binti Home Kleuren ga jij?

Van de warme aardetinten Binti Camel en Binti Orient tot de vrolijke kleuren Binti Nomad en Binti Sunset: mix en match en stel je eigen kleurenpalet samen. Vind je het lastig om te kiezen? De volgende tips helpen je hierbij:

Kies voor twee basistinten en twee tot drie accentkleuren. Verdeel deze kleuren vervolgens goed over jouw interieur, dus de kleur van de muur bijvoorbeeld terug laten komen in een kast en accessoires. Je kan zelf meubels een kleur geven om zo een mooie balans te creëren. Kies de kleuren vanuit jouw hart en laat jouw interieur een weerspiegeling zijn van wie jij bent. Op die manier creëer je een harmonieus interieur waar je je echt thuis voelt!

Flexa Binti Home Kleurencollectie

Binti Home Kleuren bij jou thuis?

Flexa Binti Home Kleuren vraag je eenvoudig aan Innovatis bv

Bij Innovatis bv vind je enkel kwalitatief schilderwerk en staan we klaar voor elke schilderklus. We zorgen als professionele vakman dat je je woning of winkelpand in een nieuw verflaagje kan steken zonder kopzorgen! Handig toch?

Wil je je huis laten schilderen? Vul snel het aanvraagformulier in.

Bron: Flexa.nl

Over de schrijver
Reactie plaatsen