fbpx
Innovatis bvba Keuken beton ciré

Betonlook

Met het uiterlijk van beton zal uw muur, aanrecht of vloer een echte eyecatcher zijn. De resultaten kunnen variëren van een klassieke tot een industriële stijl. De keuze is aan u.

Het is ook mogelijk om verschillende resultaten te bereiken, afhankelijk van de applicatietechniek. Verder zijn er verschillende tinten beschikbaar zodat u uw keuze kan afstemmen op het bestaande interieur of het gewenste resultaat. Wij kunnen ook zorgen voor een waterbestendig en wasbaar oppervlak voor meer duurzaamheid.

Deze betonlook biedt vele verschillende mogelijkheden en past in verschillende stijlen!  Wilt u hier meer specifieke informatie over ontvangen?  Contacteer ons nu voor een vrijblijvende offerte en een oplossing op maat van uw wensen.

Beton
look

Beton cire heeft veel gezichten en de personaliseringsmogelijkheden zijn bijna eindeloos. Je kan het ook op verschillende plaatsen aanbrengen, zoals over een laag oude tegels of op muren. De ondergrond moet wel voldoende stevig zijn, gezien het gewicht dat ertegen komt.Daarnaast is beton cire ook gemakkelijk te onderhouden. Aangezien er geen voegen zijn, heb je ook geen last van vuil- en vochtophopingen.Het is ook heel duurzaam en resistent. Het gaat dus járen mee en bovendien geeft het materiaal ook letterlijk een warm gevoel.