Ontdek het geheim van een goede behanger

én de service die wij bieden

Aandacht voor details

Garantie op kwaliteit

Nette werkwijze

Waarom heb ik een vakman nodig voor mijn behangwerken?

Door behangwerken te laten uitvoeren door een echte vakman, met een jarenlange ervaring in de sector, weet deze schilder als geen ander hoe hij een interieur moet afwerken. Met de gewenste combinaties tijdens het uitvoeren van behangwerken maakt hij van uw huis een echte thuis. Door te kiezen voor kwaliteitsvolle materialen van topmerken, wordt er gezorgd voor een duurzaam eindresultaat

Niets oogt zo mooi en stijlvol als goed geplaatst behang. Schakel daarom voor al uw behangwerken een echte specialist in, die uw behang tot in de perfectie kan aanbrengen. Bij deze vakman kan u rekenen op puur vakmanschap. Voor welke behangwerken u ook kiest, Innovatis bv zorgt ervoor dat ze tip-top uitgevoerd worden. Op maat van elke vraag plaatst deze specialist voor u het perfecte behang. Ook behangwerken met overschilderbaar behang of renovatievlies zijn mogelijk.


Behangwerken voor particulieren en bedrijven 

U wilt behang laten plaatsen in uw woning, hotel of zaak? Behangwerken zijn voor decoratiebedrijf Innovatis bv het neusje van de zalm. Op het vlak van uitstraling én onderhoud biedt behang vaak net iets meer.

Wij volgen de nieuwste trends op de voet en helpen u graag om uw keuze te maken uit de vele mogelijkheden: afwasbaar vinylbehang, fotobehang met eigen ontwerp, akoestisch behang of glasvlies.

Ontdek onze meest gekozen services

  

Behang met houtimitatie

Het maakt niet uit voor welke kamer u nieuw behang nodig heeft. Houtstructuur behang is behang dat iedere kamer een nieuwe uitstraling geeft. Het behang is verkrijgbaar van diverse merken in diverse printen

Renovatievlies

Renovatievlies of renovlies is hét behang om oude muren er weer als nieuw te laten uitzien. Het is overschilderbaar en werkt oneffenheden weg met weinig moeite.


Glasvliesbehang

Glasvliesbehang is de  geperste soort glasvezelbehang deze is is ook strak van structuur. We kiezen vaak voor glasvliesbehang omdat het lijkt op een gestuucte muur en tevens scheur overbruggend is.

Laat behangen door een vakman

  • Persoonlijk advies en begeleiding
  • GRATIS kleuradvies na akkoord offerte
  • Gebruik van hoog kwalitatieve materialen
  • Zéér goede vakkennis en materialenkennis
  • Uw interieur of exterieur krijgt een prachtige uitstraling
  • U ondervindt geen spatje hinder van de schilderwerken en/of behangwerken
  • U krijgt de garantie van een vlekkeloos, duurzaam resultaat
  • U staat rechtstreeks in contact met eigenaar Bert Van den Eynde


Wij de ideale partner voor het uitvoeren van alle behangwerken. U kan rekenen op een professionele en kwalitatieve dienstverlening met oplossingen voor al uw grondig en strak behangwerk, voor alle stijlen.. Je profiteert van meer dan 20 jaar ervaring van een top-expert in schilder-en decoratietechnieken.

Vraag nu direct uw GRATIS offerte!

arrow_drop_up arrow_drop_down